hartvoorjeogen logo

HartVoorJeOgen.nl

HartVoorJeOgen

Deze website is in ontwikkeling. 

FAQ

LeT op je ogen

Let op je ogen; ze moeten een heel leven lang mee!

Binnenkort meer informatie op deze website over verschillende aandoeningen en wat je kunt doen om je ogen hierbij te helpen.

MYOPIE

Bijziendheid: Myopie neemt een toevlucht

Het huidige veelvuldige gebruik van beeldschermen en andere ‘dichtbij werkzaamheden’ leidt wereldwijd tot een flinke groei van bijziendheid. Check regelmatig de ogen van uw kinderen, om problemen in de toekomst te voorkomen.

DROGE OGEN

Droge ogen: Wat we er aan kunnen doen?

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.

Lenses

Nog een optie: Welke zullen we vermelden?

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.

PREVENTIEVE OOGCHECK

Laat ogen regelmatig checken, ook bij
kinderen!

Net als een jaarlijkse controle bij een tandarts, is het goed om de conditie van uw ogen regelmatig te laten checken. Het blijkt dat veel oogproblemen kunnen worden voorkomen, als men er vroegtijdig bij is. Dit geld dus ook voor de ogen van kinderen: met het veranderende levenspatroon en daarbij gewoonten als veelvuldig gebruik van kleine schermen, is een regelmatige controle zéér aan te bevelen. 

FAQ

COntrole

Uw opticien is de expert!

Voor een vakkundige oogcheck, moet u bij de opticien of optometrist zijn. De instrumenten waar hij mee werkt zijn daarbij bepalend voor de blbla en zozo. 

Wilt u een goed adres van een opticien bij u in de buurt? Stuur dan een mail naar oogcheck@hartvoorjeogen.nl en wij sturen u de informatie toe.